Summer Turkish Mornings |#travelpost

csa

De ieri s-a terminat vacanta mea de pe paradisul turcesc! Vreau doar sa va povestesc depre toate impresiile facute acolo. O sa incep cu inceputul – holetul si mincarea turceasca.

Turcii sunt niste persoane care iubesc foarte mult frumosul, convingindu-ma deja a 3-a oara de asta! Am stat in suburbia oraselului Kusadasi intr-o vila mare cu bazin propriu si demipensiune inclusa. Va imaginati ce placere ai atunci cind in fiecare dimineata ti se aduce micul dejun iar tu numai ce ai facut o tura de innot in bazinul ala atit de albastru!

In micul lor dejun niciodata nu lipseste piinea, ouale, maslinele, untul si ceaiul :D (de ce zimbesc?) au ei un fel anume de a prepara ceaiul (search on google) ca e imposibil de baut fara zahar! Restul mincarurilor contin muuuuulte condimente si carne, iar portiile sunt cit pentru doi. Foarte gustos gatesc.

Plaja era destul de departe de noi dar fiind cu masina nu a fost o problema (da, am mers cu masina pina acolo si nu, nu e chiar asa obositor :) practicam asta la orice vacanta) iar marea, la inceput era cam furioasa din cauza fazei in care se afla luna (localnicii ne-au zis ca marea se lnisteste odata ce luna devine plina, si asa si a fost) dar foarte calda in special seara. In general in timpul saptaminii eram doar noi pe plaja, duminica e haos ca peste tot :) Da ce vorbesc eu atita, va las sa savurati pozele!

Urmareste-mi blogul pentru a vedea ce locuri uimitoare ai de vizitat cind ajungi in Turcia IMG_3400laf

IMG_3134

IMG_3168

IMG_3622

IMG_3631

IMG_3106

IMG_3455

IMG_3506

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s