Freedom | Disovering Kotor #followmethrough montenegro

editforblog

Va prezint azi ultimul post din categoria #followmethroughmontenegro, este vorba despre orasul Kotor! Un oras deosebit de frumos situat in partea retrasa a golfului Kotor (Boka Kotorska) inconjurat doar de munti si privelisti nemaipomenite. Acest oras se bucura de faima prin zidul impresionant de care este inconjurat (construit pe munti in timpul Republicii Venetiei) si orasul vechi de la poalele acestor fortificatii.

Ei bine, am avut si eu posibilitatea sa urc pe acele scari ale zidului, si pot spune cu siguranta ca a fost una dintre cele mai spectaculoase aventuri pe care le-am avut pina acum, si ca daca asi mai avea posibilitatea sa ajung acolo inca o data, ma-si urca iar cu mare placere. A fost un drum cam de 2 ore pina sus cu tot cu pauze (4.5 km pe scari), dar pe cit mai mult ne urcam cu atit mai mult ne bucurau ochii, nici nu stiu daca o sa puteti sa intelegeti ce frumusete era acolo prin poze sau prin cuvintele mele – era ceva de vis.

Despre look va pot spune doar atit: super comfortabil si perfect pentru asemenea aventura. Sa stiti ca a fost prima data cind am avut curajul sa fac asa o combinatie si ca la momentul de fata acesta este unul dintre outfiturile mele preferate. Sper sa va placa ce vedeti si nu uitati de butonul “follow” – acum si pe Chictopia

IMG_5250

IMG_5366

IMG_5425

IMG_5483

IMG_5344

IMG_5391

IMG_5621

IMG_5332

IMG_5608

IMG_5447

Wearing: Tally Waijl Blouse, Terranova Skirt, Nike Air Max Shoes and Fashion Friends Bag.

Advertisements

3 thoughts on “Freedom | Disovering Kotor #followmethrough montenegro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s