Baroque Vintage Interiors | #YourDoseOfInspiration Series

16c5d9169b39b2b00fa3ab6aba45a147

Seriile #YourDoseOfInspiration sunt primul proiect din categoria #design, realizat cu ideea de ati oferi cele mai frumoase idei strinse de pe mai multe siteuri/bloguri specializate in design interior.

Sursa acestor fotografii este pinterest.com! Stiam de mai mult timp de acest site dar nu ii dadaeam o foarte mare importanta, ei bine aseara neavind ce face si in pana de idei (pentru ca ma gindesc sa imi redecorez camera) hotarisem sa navighez un pic pe internet! Ei bine vedeti si voi ce am gasit mai jos!

Am categorizat aceste fotografii intr-un portofoliu cu tema “Baroque Vintage Interiors”! Un stil destul de iubit in ultima vreme desi am putini prieteni/cunoscuti care l-ar prefera prezent in casa lor, mai mult cred ca din cauza ca iti emana un sentiment de vechime si nostalgie dar asta tine strict de gusturi! Astea fiind spuse te las sa te bucuri de doza ta de intpiratie pentru ziua de azi, sper doar sa iti placa si nu uita ca astept feedback-uri din partea ta! jhj kjihyu kjlkhgjkl;P.S. Nu uita de butonul “Follow”

Kisses, A!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s