Pantalonii Palazzo|Din nou in topuri

In fiecare zi, noi fetele, ne ciocnim de intrebarea “cu ce sa ma imbrac azi?”. Ei bine, toamna aceasta vine cu o multime de trenduri noi ca sa nu te lase prea mult pe ginduri.

Pantalonii palazzo sunt mai nou iar la mare cautare. Combinati frumos, cu o camasa sau un crop top, acest tip de pantaloni cu siguranta nu te vor lasa in umbra reflectoarelor. In plus, sunt super comozi si se potrivesc chiar si unei siluete plus size.

Sfat: Din cauza faptului ca acest tip de pantaloni se poarta cu o lungime exact cit sa acopere total incaltamintea, evita-i in zilele ploiase. Risti sa te trezesti cu tivele foarte murdare si stii foarte bine ca acest lucru ofera un aspect foarte neplacut tinutei tale.

Alte doua must-have-uri ale acestei toamne sunt palaria din fetru si geaca de piele, care apropo, sper sa nu se demodeze niciodata, pentru ca pur si simplu le ador. Anume aceste piese vestimentare le consider main point-urile tinutelor (daca ai fost atenta in ultima perioada, sigur le-ai observat la fashioniste purtindu-le apsolut fabulos la fashion week-uri). Iar cind te plictisesti, mai navigheaza putin pe net pentru inspiratie si creaza-ti look-ul perfect asa cum am facut si eu. Si nu uita – detaliile chiar conteaza!

Kisses… White

dm1

da2

Am purtat:

Palarie si camasa PimKie (link aici si aici)

Pantaloni Bershka (similar aici si aici)

Geaca Mango (similar aici)

Pantofi Stradivarius (similar aici)

Geanta Koton (similar aici)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s